privacybeleid

PRIVACYBELEID

Dit privacy statement legt uit wat wij doen met de informatie die we over je verzamelen wanneer je deze website gebruikt, een opleiding bij ons aanvraagt of aan een opleiding deelneemt, of je inschrijft voor onze nieuwsbrief.

 

Allereerst willen wij je verzekeren dat we het beschermen van de privacy van al onze gebruikers zeer belangrijk achten. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat de informatie die je ons verstrekt privé en vertrouwelijk wordt behandeld, en wij zullen jouw gegevens enkel gebruiken voor de diensten waar je om verzoekt.

 

Als bedrijf dat persoonlijke gegevens verwerkt, moeten wij ons houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en, vanaf 25 mei 2018, het nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR).

 

Deze pagina is bedoeld om je op de hoogte te houden van wat we doen met de persoonlijke gegevens die we verzamelen. 'Persoonlijke gegevens' zijn alle informatie waarmee je kan worden geïdentificeerd; het bevat zaken zoals je naam, adres, e-mailadres, factuuradres, telefoonnummer en IP-adres.

 

Website

De website wordt in-house beheerd door HumanInsight. Deze website maakt geen gebruik van cookies.

 

Aanvragen van en deelnemen aan een opleiding

HumanInsight vraagt om persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens) wanneer je een in-company opleiding bij ons aanvraagt. Ook vragen we om persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres) wanneer je aan een opleiding deelneemt.

 

Deze gegevens worden opgeslagen in onze interne database. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden en we zullen deze niet zullen wijzigen zonder jouw toestemming.

 

Daarnaast gebruiken we je e-mailadres om je op voorhand een intakeformulier te sturen voor de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven. Ook kunnen we een enquête sturen met vragen over de opleiding die je hebt bijgewoond. De gegevens die we verkrijgen via deze enquêtes zullen niet met derden worden gedeeld.

 

Nieuwsbrieven

Ook kun je kiezen om je via het aanmeldformulier op de website in te schrijven voor de nieuwsbrief van HumanInsight. Deze nieuwsbrief wordt ongeveer een keer om de twee weken verstuurd.

 

Al onze nieuwsbrieven worden verstuurd via Mailchimp, waarvoor je naam/voornaam en email-gegevens opgeeft. Je kan je op elk gewenst moment weer afmelden voor de nieuwsbrieven.

 

Als je de gegevens die we van je hebben wilt inzien of als je wilt dat we jouw gegevens verwijderen, kan je een mailtje sturen naar info@humaninsight.be met dit verzoek.

 

2017 - 2019 ©

SMARTER THINKING

BETTER CHOICES