OBJECTIEF REKRUTEREN EN EVALUEREN


Leer de effecten van unconscious bias (onbewuste stereotypen en vooroordelen) minimaliseren bij selectie en promotie. Zo promoot u diversiteit, haalt u het beste talent binnen én kan u het behouden.

Voor wie?

- iedereen betrokken in rekruteren en evalueren

- HR-managers & HR-professionals

- recruiters

Praktisch

- 1 of 2 dagen

- tot 10 deelnemers

- in-company & maatwerk

Werkvormen

- Interactieve kennisoverdracht

- Analyseren en leren van praktijkvoorbeelden

- Opdrachten en eigen cases

Trainer: Els Compernolle

Ervaren & enthousiast trainer met een passie voor mensen.

Els is gefascineerd door gedrag van mensen en organisaties. Ze wil begrijpen waarom de ene aanpak wél werkt en de andere niet.


  • Voor HumanInsight verwerkt Els de laatste kennis uit de gedragseconomie en cognitieve psychologie in wetenschappelijk onderbouwde opleidingen.
  • Haar aanpak is praktijk- en resultaatgericht. Aan de hand van bewezen methodieken legt Els valkuilen en verborgen processen bloot in denken en gedrag bij jezelf en in je organisatie. Je leert dus slimmer denken.
  • Els stimuleert je om ineffectieve denk- en gedragspatronen om te buigen naar effectieve. Het resultaat: meer inzicht, persoonlijke en professionele groei en betere werkresultaten. Je kan nu effectiever handelen.

Els geeft regelmatig training in binnen- en buitenland, is trainer voor Kluwer Opleidingen (BE) en De Denkacademie (NL). Ze doceerde aan prestigieuze universiteiten als de London School of Economics en University College Dublin.

SMARTER THINKING

BETTER RESULTS

2017 - 2019 ©