Human Insight logo

Maak kennis met onze

(freelance) trainers & coaches

Winny Ang


Winny is kinder- en jeugdpsychiater, met een MSc in Transcultural Psychiatry en een klinische praktijk in het Antwerpse. Winny is verbonden aan de Universiteit Antwerpen, waar ze doceert rond cultuursensitieve communicatie en zorg. Voor Studio Sesam creëert ze, samen met andere auteurs, spannende en superdiverse kinderboeken.


In haar vormingen en begeleidingen legt Winny zich toe op diversiteit en inclusie, cultuursensitief werken en intercultureel communiceren.

Emilie Brébant


Emilie is antropologe (Phd van de Université Libre de Bruxelles). In haar vormingen maakt ze graag gebruik van instrumenten uit de collectieve intelligentie (sociocratie, PRODAS praatcirkel, deep democracy...), theaterimprovisatie en actietheater.


Emilie geeft vormingen op vlak van diversiteit en inclusie, interculturele competenties en communicatie en participatief bestuur. Ze begeleidt teams bij het analyseren van hun huidige manier van werken en het co-creëren van projecten.

Els Compernolle


Els is de oprichtster van Human Insight. Na haar studies bio-ingenieur woonde ze lange tijd in het buitenland. Ze studeerde gedragseconomie aan de University of Cambridge.


Voor Human Insight verwerkt Els de laatste kennis uit de gedragseconomie, neurowetenschappen en cognitieve psychologie in wetenschappelijk onderbouwde trainingen en workshops waar ze individuen en organisaties leert gebruik maken van gedragsinzicht om de eigen werking te verbeteren.


Els geeft regelmatig training in binnen- en buitenland, is trainer voor Kluwer Opleidingen (BE) en De Denkacademie (NL). Ze doceerde aan prestigieuze universiteiten als de London School of Economics en University College Dublin.

Els Hauser


Els is psychotherapeute en consultant op vlak van diversiteit en inclusie. Haar expertise focust op interculturele communicatie – het omgaan met diversiteit en streven naar inclusie – en kruispuntdenken en intersectionaliteit. 


Els coacht individuen en begeleidt teams op vlak van diversiteit en inclusie, verbindend communiceren, change management en burn-out preventie zowel naar werknemers als werkgevers toe.

Emmanuelle Verhagen


Emmanuelle is diverseitsexperte en leiderschapcoach. Ze behaalde haar MBA in SDA Bocconi. Als merkstrateeg reisde ze de wereld rond. Nu helpt ze organisaties bij de uitbouw van hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusieprogramma's. Ze is voorzitter van de Belgische Vereniging voor Intersekse Personen.


Als co-actief leider focust Emmanuelle op het design en geven van ervaringsgerichte workshops en coaching op vlak van unconscious bias, gender, allyship, ... 

ONZE INZICHTEN IN JOUW INBOX!  -  OUR INSIGHTS IN YOUR INBOX!

SMARTER THINKING

BETTER RESULTS

2017 - 2020 ©

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren