logo Human Insight
team
logo Human Insight

UPGRADE YOUR THINKING TO BOOST YOUR RESULTS

Expertise, enthousiasme

en een vleugje humor

Trainers en coaches

Winny Ang


Winny is kinder- en jeugdpsychiater, met een MSc in Transcultural Psychiatry en een klinische praktijk in het Antwerpse. Winny is verbonden aan de Universiteit Antwerpen, waar ze doceert rond cultuursensitieve communicatie en zorg. Voor Studio Sesam creëert ze, samen met andere auteurs, spannende en superdiverse kinderboeken.


In haar vormingen en begeleidingen legt Winny zich toe op diversiteit en inclusie, cultuursensitief werken en intercultureel communiceren.

Emilie Brébant


Emilie is antropologe (Phd van de Université Libre de Bruxelles). In haar vormingen maakt ze graag gebruik van instrumenten uit de collectieve intelligentie (sociocratie, PRODAS praatcirkel, deep democracy...), theaterimprovisatie en actietheater.


Emilie geeft vormingen op vlak van diversiteit en inclusie, interculturele competenties en communicatie en participatief bestuur. Ze begeleidt teams bij het analyseren van hun huidige manier van werken en het co-creëren van projecten.

Els Compernolle


Els is de oprichter van HumanInsight. Haar fascinatie? Menselijk gedrag! Na haar studies bio-ingenieur vertrok Els voor 11 jaar naar het buitenland. In die periode  studeerde ze gedragseconomie aan de University of Cambridge en doceerde aan de London School of Economics en University College Dublin.


Els geeft regelmatig training in binnen- en buitenland, is trainer voor Kluwer Opleidingen (BE) en De Denkacademie (NL).

Els Hauser


Els is psychotherapeute en consultant op vlak van diversiteit en inclusie. Haar expertise focust op interculturele communicatie – het omgaan met diversiteit en streven naar inclusie – en kruispuntdenken en intersectionaliteit. 


Els coacht individuen en begeleidt teams op vlak van diversiteit en inclusie, verbindend communiceren, change management en burn-out preventie zowel naar werknemers als werkgevers toe.

Emmanuelle Verhagen


Emmanuelle is diverseitsexperte en leiderschapcoach. Ze behaalde haar MBA in SDA Bocconi. Als merkstrateeg reisde ze de wereld rond. Nu helpt ze organisaties bij de uitbouw van hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusieprogramma's. Ze is voorzitter van de Belgische Vereniging voor Intersekse Personen.


Als co-actief leider focust Emmanuelle op het design en geven van ervaringsgerichte workshops en coaching op vlak van unconscious bias, gender, allyship, ... 

SMARTER THINKING

BETTER RESULTS

© 2017 - 2020 

OUR INSIGHTS IN YOUR INBOX!  -  ONZE INZICHTEN IN UW INBOX!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren