logo HumanInsight
team

Science I Passion I Impact

Hallo! Ik ben Els Compernolle, de oprichter van HumanInsight.


Mijn fascinatie? Menselijk gedrag! Na studies bio-ingenieur aan de KU Leuven vertrok ik voor 11 jaar naar het buitenland. Ik studeerde gedragseconomie aan de University of Cambridge en doceerde aan de London School of Economics en University College Dublin. Ik werkte als senior beleidsadviseur in Londen, Dublin en Brussel.


Voor HumanInsight verwerk ik de laatste kennis uit de gedragseconomie, neurowetenschappen en cognitieve psychologie in wetenschappelijk onderbouwde trainingen en consultancy, waar individuen en organisaties leren gebruik maken van gedragsinzicht om de eigen werking te verbeteren. 


Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs: ze evalueren onze werking keer op keer erg positief, met een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,7.

Onze experten, trainers en coaches

Winny Ang


Winny is kinder- en jeugdpsychiater, met een MSc in Transcultural Psychiatry en een klinische praktijk in het Antwerpse. Winny is verbonden aan de Universiteit Antwerpen, waar ze doceert rond cultuursensitieve communicatie en zorg. Voor Studio Sesam creëert ze, samen met andere auteurs, spannende en superdiverse kinderboeken.


In haar vormingen en begeleidingen legt Winny zich toe op diversiteit en inclusie, cultuursensitief werken en intercultureel communiceren.

Emilie Brébant


Emilie is antropologe (Phd van de Université Libre de Bruxelles). In haar vormingen maakt ze graag gebruik van instrumenten uit de collectieve intelligentie (sociocratie, PRODAS praatcirkel, deep democracy...), theaterimprovisatie en actietheater.


Emilie geeft vormingen op vlak van diversiteit en inclusie, interculturele competenties en communicatie en participatief bestuur. Ze begeleidt teams bij het analyseren van hun huidige manier van werken en het co-creëren van projecten.

Els Compernolle


Els is de oprichter van HumanInsight. Haar fascinatie? Menselijk gedrag! Na haar studies bio-ingenieur vertrok Els voor 11 jaar naar het buitenland. In die periode  studeerde ze gedragseconomie aan de University of Cambridge en doceerde aan de London School of Economics en University College Dublin.


Els geeft regelmatig training in binnen- en buitenland, is trainer voor NCOI Opleidingen (NL) en De Denkacademie (NL).

Els Hauser


Els is psychotherapeute en consultant op vlak van diversiteit en inclusie. Haar expertise focust op interculturele communicatie – het omgaan met diversiteit en streven naar inclusie – en kruispuntdenken en intersectionaliteit. 


Els coacht individuen en begeleidt teams op vlak van diversiteit en inclusie, verbindend communiceren, change management en burn-out preventie zowel naar werknemers als werkgevers toe.

Goele Luyts


Goele haar missie is om mensen en organisaties te helpen hun talenten en potentieel te ontdekken om de beste versie van zichzelf te worden. Haar expertise is talentontwikkeling, verbindend communiceren, mindfulness en persoonlijk leiderschap.


Goele vulde haar studies in Taal en Letterkunde aan met verschillende opleidingen waar telkens de mens centraal staat. Ze is coach (inspirerend en oplossingsgericht), KernTalentenanalist en trainer. 

Emmanuelle Verhagen


Emmanuelle is diverseitsexperte en leiderschapcoach. Ze behaalde haar MBA in SDA Bocconi. Als merkstrateeg reisde ze de wereld rond. Nu helpt ze organisaties bij de uitbouw van hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusieprogramma's. Ze is voorzitter van de Belgische Vereniging voor Intersekse Personen.


Als co-actief leider focust Emmanuelle op het design en geven van ervaringsgerichte workshops en coaching op vlak van unconscious bias, gender, allyship, ...